2016-08-15 New Holland traktorer

New Holland kompakttraktorer hos Stockholms Golf & Turf AB

Traktor Nord och Stockholms Golf & Turf AB har inlett ett samarbete som gäller New Holland kompakttraktorer.

Stockholms Golf & Turf AB skall ansvara för försäljningen av dessa traktorer i Mälardalen till golf & fotbolls kunder. Traktor Nord finns i Uppsala, Västerås, Södertälje samt Storvik och med sina 16 servicebussar kommer service och eftermarknad att ligga på toppnivå. 

Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder en bred serie av kvalitets kompakttraktorer med snygg design, högsta prestanda med attraktiva priser. Allt från vanlig växellåda till den nya avancerade Easy Drive serien som bara drivs via en gas/körpedal! med eller utan hytt såklart säger Daniel Lilja, delägare på Stockholms Golf & Turf AB
Thomas Walfridsson på Traktor Nord ser med detta djupa samarbete att man nu kan öka avsättningen för New Hollands fina kompakttraktorprogram mot en kundbas som bedriver skötsel av grönytor på ett krävande och intensivt sätt. Vi tror att vi tillsammans med Golf & Turf kan ge våra kunder fina produkter med hög servicegrad.

Kontakta Stockholms Golf & Turf AB redan idag för att testa den nya Easy Drive 45D.

För mera information om New Holland och deras modeller klicka här

hn3

Publicerad i Uncategorized