2015-05-21 Gräsrenoveringsdag i Malmö med Turfcenter

Gräsrenoveringsdagen samlade 85 personer med deltagare från golf- och fotbollsbranschen. I takt med att skurarna avlöste varandra lät Campey ett stort antal maskiner för topprenovering av gräsytor visa vad de kunde.

Tillställningen blev extra spännande då vi fick fullständig inblick i det pågående projektet att renovera Malmö Stadion.

Metoden att topprenovera gräsytor är mycket kostnadseffektiv och gör nu sitt intåg i Sverige.

Turfcenter

Turfcenter har samlat kunskap och kompetens från 3 olika företag, Stockholms Golf & Turf AB, Golf & Trädgård AB och Skånefrö AB. Med ett gemensamt mål, att hjälpa våra kunder för att öka kvaliteten på Sveriges grönytor. Tillsammans hjälper vi våra kunder med allt från frö till färdiggräsmatta, stort som litet. Turfcenter bildar Sveriges största aktör för att öka kunskap och kvalitè för aktiva grönytor.

Publicerad i Uncategorized